Benieuwd naar wat te doen in Dubai?

aerial photo of city highway surrounded by high-rise buildings

Als je denkt aan Dubai dan denk je wellicht aan alleen maar woestijn of je denkt aan een rijk land waar weinig te doen is. Nu is niet helemaal waar, want als jij gaat zoeken naar wat te doen in Dubai dan kom je veel verschillende bezienswaardigheden tegen die jij kunt gaan doen in Dubai en daar moet je dan ook zeker gebruik van maken. In Dubai staat het hoogste gebouw, de Burj Khalifa. Jij kunt door middel van Burj Khalifa tickets de toren bezoeken en dat is dan ook zeker de moeite waard om te doen. De tickets voor deze toren zijn niet de goedkoopste tickets, maar voor een vakantie is dit het zeker waard. Neem daarom snel een kijkje naar deze attractie!

Op safari in de woestijn!

photography of white SUV on desert

Dubai ligt in de woestijn en hoewel de meeste denken dat er niks is, kun jij alsnog op safari gaan door de woestijn. Dit kan namelijk alsnog mooi zijn en ook in de woestijn zijn er verschillende dieren die jij wellicht wel kan zien. Dat is dan ook de moeite waard. De woestijn safari staat ook best wel hoog in de lijst met wat te doen in Dubai en het is dan ook wel iets wat je een keer moet hebben gedaan. De safari’s hebben verschillende prijzen en de goedkoopste duurt vier uur. De tickets zijn ongeveer hetzelfde als de Burj Khalifa tickets.

Zeker shoppen in Dubai!

Een ding dat zeker de moeite waard is, is shoppen in Dubai. Hier vind je namelijk het grootste winkelcentrum ter wereld. Bij wat te doen in Dubai staat dit ook zeker in de lijst. Nadat je gebruik hebt gemaakt van de Burj Khalifa tickets kun je langs in het winkelcentrum om wat kleding te kopen. Hier vind je dan ook allerlei verschillende soorten winkels. Het zijn een hoop luxe winkels, maar je vindt er ook de standaard kledingwinkels die je ook in Nederland kan vinden. Natuurlijk is er veel meer te doen in het winkelcentrum, want er worden shows gegeven en het heeft een heleboel restaurants. Het is dus zeker de moeite waard!

Dubai is anders dan je denkt!

Het is nou eenmaal zo dat Dubai bekendstaat als een land met veel rijkdom en dat is ook zo, maar het is een land waar je naartoe kunt gaan zonder slag of stoot en je kunt er prima vakantie vieren. Natuurlijk betaal je voor veel dingen wat meer dan de meeste andere landen, maar dat betekent niet dat je het niet zou moeten doen. Kijk zeker bij wat te doen in Dubai als je benieuwd bent naar de meeste prijzen. De prijzen van de Burj Khalifa tickets zijn bijvoorbeeld nog redelijk te doen en veel andere bezienswaardigheden zijn niet heel veel duurder.